MENU

Inchiriere spatiu birou Brasov

Realizare landing page de prezentare pentru Kogalniceanu Office Brasov. Inchiriere spatiu birou in Brasov, pe strada Kogalniceanu 3 – in centrul orasului. Poziție ultracentrală: Kogălniceanu Office Brașov este plasat în centrul Brașovului, având în apropiere facilități precum centre comerciale, gara centrală, bănci, stații de autobuz către toate colțurile orașului și un parc deosebit. O plimbare de 3 minute prin acesta vă duce la cel mai mare mall, AFI Brașov.
Read More ›

Vile Milana

Realizare site hotel. Creare site de prezentare pentru complexul de vile de lux “Vile Milana” din Poiana Brasov. Cazare la apartamente in vila in Poiana Brasov. Complexul Vile Milana vă oferă cazare la vile de lux, în Poiana Brașov, situate într-o zonă de un pitoresc desăvârșit. Zona este înconjurată de brazi, cu multă liniște și totodată aproape de centrul stațiunii Poiana Brașov. Toate zonele de interes din stațiune sunt numai la câteva minute de mers pe jos. În timpul verii aveți acces la terenurile de tenis din complexul Sportul, la 10 minute de mers pe jos, centrul de echitație la 15 minute de mers pe jos, sau la centrul de închiriere de ATV-uri, 5 minute de mers pe jos. Pentru amatorii de schi, în timpul iernii, pârtia cea mai apropiată este Bradul, la 10 minute de mers pe jos. Tot aici este situată și telecabina Capra, pentru acei dintre dumneavoastră care doresc să schieze în masivul Postavaru.
Read More ›

Masini injectie mase plastice – Plastics Bavaria

Masini de injectie mase plastice, echipamente si utilaje pentru injectia de mase plastice, injectie cauciuc. Service si garantie – Plastics Bavaria. Plastics Bavaria ofera o gama completă de echipamente de injecție și extrudare mase plastice, utilaje de injecție cauciuc, precum și servicii conexe, de la prelucrarea granulei până la cea a produsului finit. Service prompt și consultanță competentă. Partenerii noștri sunt producători de top la nivel mondial, cu zeci de ani experiență în domeniu: KraussMaffei – utilaje de injecție, extrudere mase plastice și cauciuc; Motan Colortronic – sisteme de alimentare/ uscare/ dozare/ stocare materii prime; Reglochill – sisteme de răcire cu recuperare de energie / temperare; REP Injection – injecție cauciuc; Regloplas – aparate de temperare matrițe, răcitoare compacte; Rapid/Neue Herbold – reciclare mase plastice, macinare, granulare; MTF – benzi si solutii transport si sortare piese sau macinatura. Realizare site de prezentare (catalog online) pentru o firma din Brasov al carei obiect de activitate este importul, intalarea si montajul echipamentelor de injectie mase plastice si de cauciuc. Site de prezentare complex, cu design unic – original, cu filtre de cautare si consola de administrare custom made. Site realizat cu consola de administrare custom made. Modul login clienti cu istoric solicitari […]
Read More ›

Realizare site Hotel Belvedere Predeal

Realizarea site-ului de prezentare a hotelului Belvedere din Predeal. Site realizat pe platforma WordPress cu design customizat in functie de preferintele clientului. Cateva dintre functionalitatile implementate sunt: Sistem Responsive – siteul se adapteaza automat la platforma de pe care este accesat: desktop, tableta sau smartphone Versiune bilingva: romana – engleza Formular de contact online prin email Galerie foto Widget de socializare Optimizare SEO on page Sistem de chat Integrare harta interactiva Google Maps Hotelul este unul cu veche traditie in Predeal, fiind construit in 1974. Initial a functionat cu numele Hotel Cioplea si a creat o traditie in turismul montan de pe Valea Prahovei. In anul 2003 hotelul a renascut sub numele de Belvedere, cu o noua infatisare. In anul 2020 hotelul a fost complet renovat, cu tonuri moderne, dar pastrand farmecul si traditia care l-au facut cunoscut de-a lungul anilor. Hotel Belvedere*** este unul din hotelurile cu cea mai impresionantă panorama din Predeal. Hotelul are o capacitate mare de cazare, avand un ridicat grad de confort ceea ce ii ofera calitatea de hotel select, obtinand astfel cele mai deosedite aprecieri din partea oaspetilor din tara si strainatate.
Read More ›

eCalificat

Online e-Learning platform for continuous education based organization in Brasov.
Read More ›

IG Vision

Realizare site de prezentare pentru o firma din Brasov care inchiriaza ecrane LED pentru diverse evenimente: evenimente corporate si private, competitii sportive, concerte si festivaluri, targuri si expozitii, evenimente de televiziune. Consultanță de specialitate – În funcție de evenimentul tău, realizăm un proiect tehnic ce ține cont, pe lângă partea video, de toate elementele de scenotehnică implicate. Implementare – Asigurăm asamblarea, configurarea și dezasamblarea structurii de suport și a echipamentelor video și acordăm asistență tehnică pe tot parcursul evenimentului. Consiliere producție eveniment – Alături de partenerii noștri putem oferi soluții complete pentru orice tip de eveniment. Materiale și regie video – Putem realiza materialele video necesare evenimentului tău și asigura regia video pe tot parcursul acestuia.
Read More ›

CityFood.ro

Realizare site de comanda online pentru mancare in Brasov si imprejurimi. Realizare site de prezentare pentru un restaurant din Brasov cu livrare la domiciliu. Site realizat custom made, cu sistem de comanda online cu plata la livrare. Consola de administrare a continutului, servicii SEO on-page.
Read More ›

Bowen Brasov

Realizare site de prezentare pentru un cabinet din Brasov care ofera servicii de terapie Bowen. Site-ul este realizat pe platforma WordPress, are un design personalizat si este optimizat pentru motoarele de cautare. Terapia Bowen reprezintă unul dintre cele mai profunde concepte terapeutice existente în prezent în lume. Aceasta tehnica se bazează pe teoria conform căreia, odată ce s-a realizat relaxarea totală a corpului, se activează abilitatea proprie organismului de a redresa orice problemă a corpului și a minții, prin readucerea acestora la echilibru și armonie. Tehnica Bowen este o formulă unică de re-echilibrare neuro-musculară. Lucrează atât prin sistemul nervos, la nivel structural și muscular, cât și prin sistemul circulator și limfatic. Este recunoscută pentru eficiența sa în tratarea afecțiunilor interne și reducerea duratei convalescenței. Tehnica Bowen este un concept nou în manipularea corporală, nu derivă și nici nu este similară nici unei alte modalități de abordare fizică.
Read More ›

Site prezentare

Realizare site de prezentare pentru firma Elmas din Brasov. Site-ul are design original, partea de administrare fiind realizata custom, special pentru specificatiile proiectului. Site-ul este realizat cu un sistem de SEO on page pentru fiecare pagina. Consola de administrare care permite editarea meta title-urilor, a meta description-ului si a cuvintelor cheie. Infiintata in anul 1990 cu capital 100% privat autohton, compania ELMAS isi desfasoara activitatea in domeniul echipamentelor de ridicat si manipulat. In prezent firma reprezinta un jucator important pe piata instalatiilor de ridicat, cu o retea de puncte lucru proprii la nivel national si regional. Compania este orientata in mod prioritar catre client, datorita preocuparii permanente pentru gasirea solutiilor optime si satisfacerea cerintelor clientilor combinata cu know-how-ul din domeniul instalatiilor de ridicat. Veti gasi raspunsuri competente la toate intrebarile dumneavoastra adresate prin telefon, fax, e-mail sau la punctele de lucru proprii. Accesul catre un grad inalt de profesionalism, calitate, disponibilitate, adaptabilitate si competitivitate este garantia unui parteneriat solid.
Read More ›

Kanopian

Realizare site de prezentare pentru un ansamblu hotelier din Brasov. Site-ul are design original realizat de Kolac Media Brasov, consola de administrare custom made cu functii de SEO on page si modul de limba straina. Site-ul are integrat un motor de rezervari extern.
Read More ›

GreenMindStudio

Realizare site de prezentare pentru un studio de fotografie si film publicitar. Site realizat cu design original, cu consola de administrare custom made, cu facilitati de SEO incluse.
Read More ›

Eco Valahia

Realizare site de prezentare pentru o firma de constructii infrastructura din Bucuresti. Site-ul are consola de administrare (CMS) – custom made – cu functionalitati SEO pentru fiecare pagina. Site optimizat pentru incarcare rapida, certificat SSL.
Read More ›

Skin Laser

Realizare site Skin Laser Brasov – programare consola de administrare (CMS) custom made, cu functie SEO pentru fiecare pagina. Design: Kolac Media.
Read More ›

Losan Romania

Realizare site de prezentare pentru Losan Romania – o firma producatoare de furnire estetice, furnire imbinate pentru productia de mobila si usi furniruite, furnire imbinate pentru productia de panouri furniruite, role din furnir pentru productia de canturi din furnir, peleti, cherestea si lemn de foc. Site-ul este realizat in sistem responsive, se adapteaza automat platformei de pe care este accesat: desktop, tableta sau smartphone, are consola de administrare a continutului custom made. Consola de administrare include si functii de SEO primar on-page si adaugarea mai multor versiuni de limba straina.
Read More ›

EcoRegen

Realizare sigla si site de prezentare pentru o firma care comercializeaza panouri solare, panouri fotovoltaice, pompe de caldura, panouri solare tubulare, panouri solare vidate si sisteme BKT pentru temperarea miezului de betoane. Site-ul este creat pe platforma WordPress si este optimizat pentru motoarele de cautare.
Read More ›

Drinkiss

Realizare sigla Drinkiss si website – startup cafenea si ceainarie in Brasov.
Read More ›

Producator Jucarii

Realizare magazin virtual Realizare magazin online cu plata prin card pentru un producator de jucarii din lemn din Brasov. Site-ul este creat in sistem Responsive, se adapteaza automat platformei de pe care este accesat: desktop, tableta sau smartphone. Detalii site producator jucarii din lemn Nico Design este o companie tanara care produce şi comercializeaza jucarii din lemn sau plus, in serii limitate. Când este vorba de jucăriile din lemn semnate Nico Design, atât produsele şi designul sunt realizate în întregime de către designerul G. Nicolae. Toate jucariile din lemn sau plus, sunt adevărate opere de artă atât din punct de vedere artistic cât şi din punct de vedere calitativ. De asemenea sunt realizate din materiale 100% ecologice.
Read More ›

Logo Cabana Trei Brazi

Realizare logo Cabana Trei Brazi, Predeal – Realizare sigla Cabana Trei Brazi. Realizare site Brasov, servicii de SEO si design publicitar.
Read More ›

Biciclete Wilier

Realizare site de prezentare pentru o firma care importa biciclete Wilier, italiene. Site-ul este realizat pe platforma WordPress, in sistem responsive.
Read More ›

Realizare site Hotel Ramada Constanta

Realizarea site-ului de prezentare pentru Hotel Ramada Constanta cu un design care urmareste linia grafica si paleta de culori specifica marcii Ramada. Site-ul este creat cu o platforma de management de continut proiectata special (custom made) pentru specificatiile clientului si care permite editarea oricaror texte, imagini si documente. Sistemul de rezervari este online, integrat in site.
Read More ›

Filip Iacob – Photography Portfolio

Responsive photography portfolio site for Filip Iacob, made with WordPress.
Read More ›

Caramida aparenta

Site design for a Romanian apparent bricks retailer. The site has been designed to be similar to a presentation catalogue. It has about 100 brick models listed, together with project examples and joint models. Product page features a screen width image with the product details and an online form for more information. The site has an admin console that is custom made and has basic SEO editing tools. It is built with responsive technology. The site adapts automatically to the platform it is accessed from: desktops, tablets and smart phones.
Read More ›

Site design

Presentation web site design for a Romanian LPG - Liquefied petroleum gas - retailer. The client has selling points across Romania and needed a comprehensive online presence to present it's products and services. The site has a clean design style, with clear navigation and product structure. It features a mega drop-down menu and an interactive Google maps application with all the selling points in Romania. The site is created with Responsive technology, it has a Content management system which is custom made and has search engine optimization capabilities for basic SEO. Visit site
Read More ›

AGMR

Asociatia Ghizilor Montani din Romania - site de prezentare cu consola de administrare si functionalitati de SEO. Site-ul este realizat astfel incat sa se adapteze automat platformei de pe care este accesat: desktop, tableta sau smartphone. Visit site
Read More ›

Floralia

Site de prezentare si blog pentru o florarie din Brasov care se ocupa cu realizarea de aranjamente florale pentru evenimente. Site-ul este realizat cu consola de administrare a continutului, are inclus un modul de optimizare pentru motoarele de cautare. Tehnologie: HTML5/CSS3/PHP/MySQL si jQuery. Site-ul este Responsive. Viziteaza site-ul
Read More ›

Natural High

Web site de prezentare pentru o firma care organizeaza tabere de schi si excursii pentru copii. Design cu culori vii, atragatoare si navigatie simpla si clara. Site-ul are consola de administrare custom made, versiune bilingva. Visitati site-ul
Read More ›

ABC fashion

Layout design for fashion online shop.
Read More ›

Prelucrare CNC

Realizarea pagina web de prezentare pentru o firma de prelucrari mecanice din Brasov. Piese turnate din aluminiu, prelucrare CNC, proiectare CAD. Site-ul are consola de administrare a continutului, este realizat in sistem Responsive cu HTML5/CSS3 si jQuery. Realizare fotografii firma si video de prezentare. Vizitati site-ul
Read More ›

Balante.ro

Web site de prezentare pentru o firma din Bucuresti care comercializeaza echipamente de masura de inalta precizie. Site-ul este realizat in sistem Responsive, are consola de administrare a continutului. Clientul a solicitat realizarea unui filtru avansat pentru compararea produselor. Modul de comanda online prin email cu plata ramburs. Consola de administrare permite optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO) pentru fiecare pagina in parte, in functie de cuvintele cheie dorite.a Vizitati site-ul
Read More ›

Viata Frumoasa

Realizarea site-ului de prezentare pentru un cabinet de psihoterapie din Brasov. Prezentarea serviciilor de dezvoltare personala in sistem Responsive, realizat pe platforma Word Press. Vizitati site-ul
Read More ›

Hotel Opal

Site-ul de prezentare al hotelului Opal din Jupiter. Realizat in sistem Responsive, cu consola de administrare, cu doua versiuni de limba: romana si engleza. Vizitati site-ul
Read More ›

DeGreef.com

Realizarea site-ului de prezentare pentru o firma de transport rutier din Olanda. Site-ul este Responsive, se adapteaza automat platformei de pe care este accesat: desktop, tableta sau smartphone. Site-ul are consola de administrare realizata in conformitate cu structura site-ului si ofera flexibilitate totala pentru mentinerea cu date actualizate: text, imagini, documente, video ...etc.
Read More ›

Hotel Orizont Predeal

Realizarea site-ului de prezentare pentru Hotel Orizont Predeal - Design original, realizat in sistem Responsive, respectand linia grafica impusa de arhitect si identitatea vizuala a hotelului. Site-ul are consola de administrare a continutului dedicata. Tehnologia utilizata este HTML5/CSS3/PHP/MySQL si jQuery. Vizitati site-ul
Read More ›

Celoplast

Realizare site e-commerce pentru o firma care comercializeaza ambalaje de flori. Sistem integrat MobilPay pentru plata cu cardul bancar. Site-ul este realizat in sistem Responsive, se adapteaza automat platformei de pe care este accesat: desktop, tableta sau smartphone. Site-ul are consola de administrare realizata in conformitate cu structura site-ului si ofera flexibilitate totala pentru mentinerea site-ului cu date actualizate: text, imagini, documente, video ...etc. Viziteaza site-ul
Read More ›

inRomania.eu

Realizarea unui site de prezentare pentru o agentie de turism care promoveaza excursiile in Romania. Site-ul este realizat pe o pagina, in sistem Responsive: se adapteaza automat platformei de pe care este accesat - desktop, tableta sau smartphone. Visit site  
Read More ›

U.F.

Relizarea paginii web de prezentare pentru reprezentanta John Deere in Romania. Site realizat in sistem Responsive - adaptabil automat la desktop-uri, tablete sau smartphone-uri. Tehnologie: HTML5/CSS3/PHP si jQuery. Vizitati site-ul
Read More ›

Trepte.ro

Site de prezentare pentru Trepte SRL - firma de constructii din Brasov. Site-ul este realizat in sistem Responsive, se adapteaza automat platformei de pe care este accesat: desktop, tableta sau smartphone. Consola de administrare a continutului este custom made. Vizitati site-ul
Read More ›

Calificat.ro

Site de prezentare pentru o organizatie de formare profesionala din Romania. Vizitati site-ul
Read More ›

Luca Valentin

Site web de prezentare pentru Luca Valentin - Flair Bartender. Site realizat in stil minimalist, cu imagini alb negru. Pagina web are consola de administrare a continutului prin intermediul careia se pot efectua cu usurinta actualizari ale textului si imaginilor din cadrul site-ului. Viziteaza site-ul
Read More ›

Index spa

Web design Brasov - Servcii de web design si promovare pe internet.
Read More ›

Prato Catering

Responsive presentation website for a Restaurant.
Read More ›

Stomatologie Brasov

One page presentation website for a dentist office in Brasov. Minimal, clean design with pastel colors, with parallax effect. The site offers information in an easy manner and it features an online contact form. The site is adaptable to the device it is visualized from, being built with Responsive technology. Visit site
Read More ›

Academia Beauty

Responsive presentation website for a beauty salon in Brasov.
Read More ›

Anabaz

Logo and website design
Read More ›

Pousada Anga

Presentation site for a Brazilian Hotel.
Read More ›