MENU

Bowen Brasov

5622
0

Realizare site de prezentare pentru un cabinet din Brasov care ofera servicii de terapie Bowen. Site-ul este realizat pe platforma WordPress, are un design personalizat si este optimizat pentru motoarele de cautare.

Terapia Bowen reprezintă unul dintre cele mai profunde concepte terapeutice existente în prezent în lume. Aceasta tehnica se bazează pe teoria conform căreia, odată ce s-a realizat relaxarea totală a corpului, se activează abilitatea proprie organismului de a redresa orice problemă a corpului și a minții, prin readucerea acestora la echilibru și armonie.

Tehnica Bowen este o formulă unică de re-echilibrare neuro-musculară. Lucrează atât prin sistemul nervos, la nivel structural și muscular, cât și prin sistemul circulator și limfatic. Este recunoscută pentru eficiența sa în tratarea afecțiunilor interne și reducerea duratei convalescenței.

Tehnica Bowen este un concept nou în manipularea corporală, nu derivă și nici nu este similară nici unei alte modalități de abordare fizică.

Vizitati site-ul