MENU

Site prezentare

5509
0

Realizare site de prezentare pentru firma Elmas din Brasov. Site-ul are design original, partea de administrare fiind realizata custom, special pentru specificatiile proiectului.

Site-ul este realizat cu un sistem de SEO on page pentru fiecare pagina. Consola de administrare care permite editarea meta title-urilor, a meta description-ului si a cuvintelor cheie.

Infiintata in anul 1990 cu capital 100% privat autohton, compania ELMAS isi desfasoara activitatea in domeniul echipamentelor de ridicat si manipulat. In prezent firma reprezinta un jucator important pe piata instalatiilor de ridicat, cu o retea de puncte lucru proprii la nivel national si regional.

Compania este orientata in mod prioritar catre client, datorita preocuparii permanente pentru gasirea solutiilor optime si satisfacerea cerintelor clientilor combinata cu know-how-ul din domeniul instalatiilor de ridicat. Veti gasi raspunsuri competente la toate intrebarile dumneavoastra adresate prin telefon, fax, e-mail sau la punctele de lucru proprii.

Accesul catre un grad inalt de profesionalism, calitate, disponibilitate, adaptabilitate si competitivitate este garantia unui parteneriat solid.

Vizitati site-ul