MENU

Terapii alternative Brașov

Terapii alternative în Brașov: Terapia Bowen, Access Bars, Access Facelift Energetic, Procese de corp Access, Rejuvance, Theta Healing, Consiliere holistică, Consiliere NLP.
Read More ›

Placari cu sticla Cluj

Web design si realizare site de prezentare pentru o firma din Cluj care monteaza sticla placata pentru bucatarii, sufragerii, etc. Placari cu sticla, oglinda, realizare balustrade, paravane, copertine din sticla in Cluj-Napoca si imprejurimi. Site realizat pe platforma WordPress. Din 2017, Transparent Concept este o societate cu capital integral privat, 100% românească, cu o activitate desfășurată pe raza municipiului Cluj-Napoca și în împrejurimi. O echipă tânără, promptă și energică care are întotdeauna pregătite soluțiile cele mai potrivite pentru proiectele / planurile / problemele Dvs. în materie de sticle și oglinzi.
Read More ›

Outdoor Romania

Realizare site pentru un instructor autorizat de schi din Poiana Brasov. Site realizat pe platforma WordPress. Aventură? Cȃt se poate de multă. Distracție? Din belșug. Excursia perfectă? Bineȋnțeles. Haideți să explorăm ȋmpreună Romȃnia, Munții Carpați, Colinele Transilvaniei sau orice altă zonă, pe jos, cu bicicleta, pe schiuri.
Read More ›

Vile Milana

Realizare site hotel. Creare site de prezentare pentru complexul de vile de lux „Vile Milana” din Poiana Brasov. Cazare la apartamente in vila in Poiana Brasov. Complexul Vile Milana vă oferă cazare la vile de lux, în Poiana Brașov, situate într-o zonă de un pitoresc desăvârșit. Zona este înconjurată de brazi, cu multă liniște și totodată aproape de centrul stațiunii Poiana Brașov. Toate zonele de interes din stațiune sunt numai la câteva minute de mers pe jos. În timpul verii aveți acces la terenurile de tenis din complexul Sportul, la 10 minute de mers pe jos, centrul de echitație la 15 minute de mers pe jos, sau la centrul de închiriere de ATV-uri, 5 minute de mers pe jos. Pentru amatorii de schi, în timpul iernii, pârtia cea mai apropiată este Bradul, la 10 minute de mers pe jos. Tot aici este situată și telecabina Capra, pentru acei dintre dumneavoastră care doresc să schieze în masivul Postavaru.
Read More ›

CityFood.ro

Realizare site de comanda online pentru mancare in Brasov si imprejurimi. Realizare site de prezentare pentru un restaurant din Brasov cu livrare la domiciliu. Site realizat custom made, cu sistem de comanda online cu plata la livrare. Consola de administrare a continutului, servicii SEO on-page.
Read More ›

Pulse

Realizare logo pentru o firma din Brasov – Pulse. Format vectorial.
Read More ›

Logo Archidatas

Realizare logo Archidatas – companie franceza de arhivare a datelor.
Read More ›

Zenit

Realizare logo firma Zenit – Firma de constructii care activeaza in Franta.
Read More ›

EcoRegen

Realizare sigla si site de prezentare pentru o firma care comercializeaza panouri solare, panouri fotovoltaice, pompe de caldura, panouri solare tubulare, panouri solare vidate si sisteme BKT pentru temperarea miezului de betoane. Site-ul este creat pe platforma WordPress si este optimizat pentru motoarele de cautare.
Read More ›

Drinkiss

Realizare sigla Drinkiss si website – startup cafenea si ceainarie in Brasov.
Read More ›

Logo Le Chalet Tennis Club

Logo proposal for a tennis club in Bruxelles.
Read More ›

Logo Cabana Trei Brazi

Realizare logo Cabana Trei Brazi, Predeal – Realizare sigla Cabana Trei Brazi. Realizare site Brasov, servicii de SEO si design publicitar.
Read More ›

Logo GMS

Logo proposal for Romanian car dealer in Medias.
Read More ›

Silvana

Propunere logo pentru un cabinet de dezvoltare personala din Brasov.
Read More ›

MyWorkBook

Logo design for German recruitment company My Work Book. Simple, clean, minimal design with high visual impact. Delivered in vector format for both screen and print.
Read More ›

Branding Personality

Design and creation of logo and corporate ID elements for American online marketing company based in Los Angeles. Original custom design.
Read More ›

SmartCall

Logo proposal for VoIP company in Belgium.
Read More ›

Logo design

Logo creation for a Romanian LPG retailer based in Sf. Gheorghe, Covasna. The logo features the corporate colors – red, green and white.
Read More ›

Roll FF

Logo proposal for retail company based in Sibiu.
Read More ›

Logo design

Logo design for a Romanian construction materials retailer from Medias. The color palette is on a warm tone.
Read More ›

Outdoor Guide

Logo design pentru o organizatie care se ocupa cu tabere si cursuri de schi pentru copii.
Read More ›

Orthodontic Center

Creare logo pentru un centru dental specializat pe ortodontie, din Brasov.
Read More ›

Willys Caffee

Realizare logo pentru o firma franceza care comercializeaza masini de cafea Illy.
Read More ›

Darovi Energie

Logo design pentru o firma de constructii din Franta.
Read More ›

Robust

Logo design for a product of a French Management Company. The design follows the graphic lines of the corporate logo and represents a product line.
Read More ›

Knowllence

Logo and website design for a French marketing consultancy company. The client was looking for a simple, visually appealing logo in blue color. We have also prepared the corporate ID package for this client – Business cards, Letterhead, Envelope and Fax Cover Sheet.
Read More ›

Sweet IT

Corporate ID design
Read More ›

Pousada Anga Bahia

Corporate ID package for a Brazilian Hotel. Tropical color palette style.
Read More ›

FPIP

Realizare logo pentru o fundatie pentru continuarea studiilor.
Read More ›

Mkrz Space

Logo design services - Original, creative and with a strong visual impact.
Read More ›

EmLED Corporate ID

Logo and website design for an American retailer
Read More ›

Anabaz

Logo and website design
Read More ›

Logo 7500

Logo creation
Read More ›

Cirro

Logo design for industrial company
Read More ›