MENU

Servicii

Studio de web design si promovare pe internet cu sediul in Brasov, specializat in realizarea de site-uri web originale si functionale. Ne ocupam cu pasiune de design web, realizam magazine virtuale si site-uri de prezentare in domeniul industrial sau hotelier si pagini de prezentare pe Facebook. Va invitam sa vizitati pagina noastra de portofoliu. Mai multe detalii despre paginile de companie pe Facebook puteti vedea aici. Un aspect important al activitatii noastre il reprezinta optimizarea site-urilor web pentru motoarele de cautare si promovarea pe internet – SEO.

Gazduirea web este un alt aspect de care ne vom ocupa odata ce site-ul este creat. O alta activitate pe care o facem cu placere este design-ul grafic – identitate de firma si grafica publicitara. Pentru oferta de pret sau alte detalii referitoare la serviciile noastre va rugam sa ne contactati. Pentru orice alte detalii va rugam sa ne sunati la 0723 698 575

 

Ce facem?

  • 95%
   Creare site
   Realizare site-uri de firma, prezentari online, magazine virtuale, aplicatii web, pagini Facebook ... etc.

   Detalii

  • 83%
   Grafica publicitara
   Manual de identitate corporativa - logo, carti de vizita, foi cu antet, plicuri ... etc si grafica publicitara gata pentru tipar.

   Detalii

  • 90%
   Foto video
   Conceptie grafica pentru web si print, design creativ, realizat in functie de cerintele fiecarui proiect in parte.

   Detalii

  • 92%
   SEO
   Optimizare pentru motoarele de cautare, campanii de promovare in directoare online, in retelele de socializare Facebook, Twitter ... etc.

   Detalii