MENU

Voila Inn Predeal

4605
0

Web design pentru un site de prezentare al grupului hotelier Voila. Voilla Inn 4 stele este situtat in Predeal, intr-o zona linistita, plina de verdeata. Design original in care am tinut cont de specificul hotelului si de identitatea vizuala a grupului hotelier. Site realizat pe platforma WordPress, optimizat pentru o incarcare rapida si o afisare in primele locuri ale rezultatelor in motoarele de cautare datorita serviciilor noastre de SEO on-page.

Voila INN Predeal – destinația pe care o cauți atunci când te gândești că e timpul pentru o vacanță la munte. De-a lungul anilor am învatat cum să pregătim un concediu excelent pentru fiecare client care ne trece pragul, indiferent de ce provocări am putea întâlni. Cu un istoric bine cunoscut, dar cu o nouă înfățișare, Voila INN Predeal este destinația perfectă pentru o vacanță la munte. Ne găsești la poalele munților Bucegi, Postăvarul și Piatra Mare, și suntem pregătiți să te primim atât în sezonul de iarnă, cât și în sezonul de vară.

Aerul proaspăt de munte, liniștea și frumusețea naturii, dar și peisajul montan scos parcă din picturi sunt avantajele pe care Mama Natura ni le-a pus la dispoziție.

Prezența noastră se întinde pe mai bine de 4 decenii, dar suntem mereu în pas cu timpul și tot ce înseamnă rafinamentul unui complex turistic modern.

Cazarea la Voila Inn consta din 15 camere. Poți alege oricare dintre cele 9 camere duble standard, echipate si redecorate astfel încât să te simți mereu răsfățat. Ori, poate ai vrea să stai relaxat cu familia, să te bucuri de spațiu și comfort pentru fiecare membru în unul dintre cele 3 Junior Suite. Trebuie să știi că avem pentru tine și 3 camere duble superioare, care sunt mereu pregătite pentru a te primi.

Vizitati site-ul