MENU

Blog – Initial

Cum se transferă manual un site WordPress pe un server nou, în 6 pași simpli

In cazul in care aveti un site realizat pe platforma WordPress si doriti sa-l mutati pe un alt server cu un alt URL, si nu puteti utiliza un plugin pentru acest lucru, va prezint mai jos 6 pasi simpli pe care trebuie sa-i urmati pentru a efectua manual acest transfer.
Read More ›

Cum anunti Google ca ai actualizat continutul

0
16505
0
Unele dintre cele mai dese intrebari sunt: Daca actualizam un continut existent, cum putem indica motorului de cautare Google ca acel continut a fost revizuit? Am observat ca, in unele cazuri, Google alege automat frecventa de actualizare, iar in unele cazuri actualizarea este ignorata si Google face crawl la frecventa obisnuita. Exista vreo regula legata de cat de mult trebuie modificat continutul pentru ca acesta sa fie luat in considerare de Google?
Read More ›

The Garden of Earthly Delights

0
18397
0
O interfata interactiva, care ofera o incursiune bine documentata in pictura „The Garden of Earthly Delights” a lui Hieronymus Bosch – https://tuinderlusten-jheronimusbosch.ntr.nl/en „The Garden of Earthly Delights” este titlul modern acordat unei picturi in ulei, in format triptic, pictat de maestrul timpuriu olandez Hieronymus Bosch, aflat in Muzeul del Prado din Madrid din 1939. Tabloul dateaza intre 1490 si 1510, cand Bosch avea intre 40 si 60 de ani.
Read More ›